tag:blogger.com,1999:blog-6575978490347185219.post1541855298331184209..comments2024-02-19T15:26:32.939+01:00Comments on Mindenütt jóóó: Nürnbergi tejszínes spárgalevesMindenütt jóóó - Travel bloghttp://www.blogger.com/profile/17674696322092117819noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6575978490347185219.post-7071155659311592772019-05-07T16:15:54.463+02:002019-05-07T16:15:54.463+02:00Ez a saláta recept jól hangzik, kipróbáljuk! Bár é...Ez a saláta recept jól hangzik, kipróbáljuk! Bár én eddig még a zöld spárgával sohasem próbálkoztam. De itt az ideje, úgy látom! A gombát amúgy nyersen rakod bele?Mindenütt jóóó - Travel bloghttps://www.blogger.com/profile/17674696322092117819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6575978490347185219.post-1927941666780281392019-05-06T14:58:29.693+02:002019-05-06T14:58:29.693+02:00Én is csináltam már, hasonlóan, ahogy te írod, bár...Én is csináltam már, hasonlóan, ahogy te írod, bár hagyma nélkül, de bevallom én azt szoktam, hogy a megpucolt spárgát daraokra vágva 10 percig főzöm és rádobo egy Knorr spárgakrémleves port, annyra isteni, jó mű, tudom, de gyorsan megy és imádjuk, most már hetek óta minden második napon van fehér spárgakrémleves nálunk és a zöldből meg megpárolás után, gombával, paradicsommal, sóval, borssal és olívaolajjal, balzsamecettel salátát szoktam csinálni, az van köret helyett, az is tök fini. Csak utána kiájulsz saját magadtól, ha pipilni kell menni, mert borzalmas szaga van. :-) :-) <br />Flögihttps://www.blogger.com/profile/16032704942994316859noreply@blogger.com