2017. január 14., szombat

Luxushotel és kígyó a házban – couchsurfing történtek a nagyvilágból




Az eredeti cikk itt jelent meg 2017. 01. 14.-én:
http://utazasmuveszete.hu/2017/01/leg-es-couchsurfing-tortentek-nagyvilagbol/





2 megjegyzés:

  1. Ez az utazási mód nálam szóba sem jöhet, nekem rettentően fontos a mindenféle idegenemberektől való elszeparáltság, privát szféra, kicsit begetesen féltem mindenem és a higiénia miatt is szinte betegsen tudok aggódni. Én el nem tudom képzelni, hogy valakinek a lakásába mennék, miközben ő is ott van, vagy akár más idegenek is, azt még kevésbé, hogy valaha is megbíznék bárkiben is, hogy egy idegent a lakásomba engednék, még ha barátok alszanak is itt (amit szintén nem szeretek), akkor is árgus szemekkel ellenőrzök mindent, hogy megsérült-e, ugyanoda visszakerült-e, hozzányúltak-e. Akinek ilyen fóbiái vannak, annak ez nem jöhet szóba. ;-) Csak olyan embernek való ez, aki lazán tud felfogni mindent. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez nem való mindenkinek, az tény. Én is sokat fejlődtem, főleg rugalmasság terén a CouchSurfing miatt. Mondjuk én előbb vendégeket fogadtam, és csak később vendégeskedtem.
      Mára egyébként ez is sokat változott (mármint a CS), és sajnos negatív irányba. :-( A legtöbben ingyen szállást akarnak, nem téged megismerni, veled időt tölteni, együtt bejárni a várost. Vendéget fogadni meg pláne nem akarnak! :-( Én már nagyon megválogatom, hogy kinek adok pozitív választ. Aki nem ad vissza semmit a közösségnek (nem fogad vendéget), az hiába is próbálkozik nálam. Bocs, nem vagyok ingyen hotel!
      Az, hogy ott vannak, nem különösebben zavar, hacsak nem olyan bunkóci, hogy kuplerájt hagy maga után, vagy nem rakja rendbe a fürdőszobát, ilyesmi.
      De a legtöbb emberrel, akiket fogadtam, jó tapasztalataim vannak.

      Törlés

Köszönöm, hogy benéztél! / Thanks for your visit!