Bemutatkozás


Sziasztok!

Bernie vagyok, a Mindenütt jóóó - Travel blog, facebook oldal és youtube csatorna szerkesztője.

Egész életemben nagy utazó szerettem volna lenni. Bejárni az egész világot. Gyerekkoromban is sokat utazgattunk a családdal, bár akkoriban még csak a környező országokba tudtunk elmenni, főleg Csehszlovákiában és Lengyelországban kirándultunk.

Már akkor is “blogoltam”, bár akkor ez a szó talán még nem is létezett. Egy A4-es spirálfüzetben vezettem a naplót az utazásokról, ragasztgattam bele a belépőjegyeket, képeket, és írtam mellé az élményeimről. Gyűjtöttem a Tájak-Korok-Múzeumok Kiskönyvtára, valamint a VendégVáró útikönyvek sorozatot, és minden mást, ami az utazással kapcsolatos. Rengeteg nyelvkönyvem és szótáram van, de még a regényeim is mind valamilyen módon kapcsolatban állnak az utazással.

Blogomon azt mutatom meg az olvasóknak, hogy mindenütt jóóó, azaz mindenütt megtalálhatjuk a szépet és jót, ha nyitott szemmel járunk. Ettől függetlenül őszintén írok, és azt is megosztom, ha valahol valami nem tetszett.

Utazás a fő téma, főleg Európában, de akad beszámoló Ázsiából, Afrikából és Amerikából is. UNESCO világörökség mániás vagyok. A másik nagy szerelem pedig a repülés: légiutas-kísérőként dolgozom Európa legnagyobb fapados légitársaságánál. Szabadidőmben is fontos helye van a repülésnek: repülős múzeumokat, légikatasztrófák emlékhelyeit látogatom meg, és olykor sétarepülésre is megyek. ÍzUtazás címszó alatt pedig olyan recepteket osztok meg, melyeket utazásaim során gyűjtöttem.

Elérhetőségek:

e-mail: mindenuttjooo@gmail.com
honlap: Mindenütt jóóó - Travel blog
honlap: Mindenütt jóóó - Travel blog
facebook: Mindenütt jóóó - Travel blog | Facebook
facebook csoport: ÍzUtazás - azoknak, akik szeretnek utazni és helyi specialitásokat kóstolni | Facebook
youtube: Mindenütt jóóó - Travel blog - YouTube
pinterest: Mindenütt jóóó - Travel blog - Pinterest


Köszönöm a figyelmed!


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy benéztél! / Thanks for your visit!