2017. december 5., kedd

Utazós bloggerek, figyelem!





 

Sziasztok kedves bloggertársaim!

 

Egy lehetőséget szeretnék nektek bemutatni, illetve felkérni benneteket a részvételre. Biztosan sokatok számára ismerős, sőt lehet, hogy többen már vendégeskedtetek is írásotokkal egy másik blogger honlapján.

Blogomon idén indult egy vendégírói sorozat, mely nagy népszerűségnek örvend az olvasóim körében. A tervem az, hogy 2018-ban is folytatódjon ez a sorozat.

Ahogyan idén is, úgy jövőre is minden hónap közepén (15-e környékén) jelenik majd meg a cikk a honlapomon mindig más vendégírótól.

2018-ra annyi változtatást találtam ki, hogy megadom a témát. Ez pedig a „haza”, „otthon”, „szülőföldem”.

A bejegyzés címét a vendégíró adja.

Mivel nem mindenki azt a helyet tekinti otthonának ahol él, felnőtt vagy született, rátok bízom, hogy melyik helyet választjátok. Nem feltétlenül arról a helyről kell írni, ahol születtetek vagy felnőttetek, vagy esetleg most éltek, hanem arról, amit a szívetekben hazának, otthonnak éreztek.

Kérek szépen majd egy rövidke indoklást, hogy miért ezt a helyet választottátok. Az írásban ne csak a kötelező és ismert látnivalók szerepeljenek! Szeretném, ha bemutatnátok kedvenc helyeteket, adnátok titkos tippeket az odalátogatóknak. Ha van helyi specialitás, étel/ital, említsétek meg!

Word dokumentumban 1,5 - max. 2 oldal szöveget szeretnék (Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel és szimpla sorközökkel), és hozzá legalább 2, legfeljebb 10 fényképet.

Az adott cikk elé mindig írok majd egy pici bevezető szöveget, amiben röviden bemutatom az írót és/vagy a cikket, amiről szó lesz, és beteszek egy linket is a vendégíró honlapjára.

A cikk végén ott lesz, hogy a 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyv és az 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról alapján a fenti tartalom a vendégíró tulajdona, és a benne szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi. Bármilyen célra történő felhasználása csak előzetes írásbeli hozzájárulás esetén engedélyezett.
Valamint ide fog kerülni a következő havi író neve és link a honlapjára.

 

Az íróknak valamilyen módon szeretném majd meghálálni a munkájukat (valami kis aprósággal), illetve azt is tervezem, hogy az olvasótábor szavazhat a legjobb cikkekre, és a legjobbnak ítélt cikk írója egy külön meglepetésben részesül majd.

 

Ha szeretnétek részt venni ebben a „játékban”, akkor kérlek, hogy a http://mindenuttjooo.blogspot.com/ vagy a https://www.facebook.com/mindenuttjooo/
oldalon megjelent eredeti bejegyzés alatt megjegyzés formájában jelentkezzetek! Amennyiben sok a jelentkező, sorsolni fogom a következő hónapra az írót. De mindenkire sor fog kerülni!

 

2018-ban az első vendégíró dr. Bagó Tünde, az Élet sója blog írója lesz, cikke január közepe táján fog megjelenni. (Én már a helyszínt is tudom, de nem árulom el, legyen meglepetés! ;-) )

 

 

 

3 megjegyzés:

  1. Bernie, ez nagyon jó téma, és én szívesen részt vennék benne. Viszont szükségem lenne pár hónapra, akár fél évre, hogy érleljem magamban a témát. Lehetne, hogy jelzem, amikor készen állok, és akkor beraksz az ütemtervbe vagy a sorsolásba? Ahogy az idén is csináltuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, nem gond! 😉 Fel is írlak akkor téged is! Nagyon szépen köszönöm a jelentkezésed! 💖

      Törlés

Köszönöm, hogy benéztél! / Thanks for your visit!