2019. január 27., vasárnap

INGYEN belépés a Vatikáni Múzeumba
INGYEN belépés a Vatikáni Múzeumba?

Hihetetlenül hangzik?! Pedig igaz!


Egy-egy utazás során a költségek nagy részét a különböző belépőjegyek teszik ki. Így nem mindegy, hogy az utazást mikorra tervezzük, ha van egy lehetőség, hogy a költségek egy részét lefaragjuk.


Kevesen tudják, hogy minden hónap utolsó vasárnapján a Vatikáni Múzeum (Musei Vaticani) ingyen látogatható. (Ez alól kivételek a következő dátumok, ha vasárnap épp ezekre a napokra esne: húsvét vasárnap, június 29-e, december 25-e vagy 26-a.)
Ezeken a napokon a múzeum 09:00-14:00 között van nyitva. Az utolsó belépés 12:30-kor lehetséges. A vendégeknek a csarnokokat 30 perccel zárás előtt el kell hagyniuk.

A múzeum egyébként hétfőtől szombatig 09:00-18:00-ig van nyitva. Az utolsó belépés ezeken a napokon 16:00-ig lehetséges.

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy ez kilométeres sorokat és több órás várakozást jelent a bejutásnál... de ez szinte minden nap így van.INGYENES belépés OLASZORSZÁG múzeumaiba
INGYENES belépés Gran Canaria múzeumaiba
INGYENES belépés lisszaboni múzeumokba

INGYENES belépés portói múzeumokbaHa tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is! Ha nem szeretnél lemaradni a következő utazásunkról, akkor kövess minket a Mindenütt jóóó blog Facebook oldalán, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz! LINKEK

(A bejegyzésben szereplő képek egy részét Laca és Laurent készítette.)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Köszönöm, hogy benéztél! / Thanks for your visit!